Primarul Bogdan Loghin: Munca depusă pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Rădăuți din bani europeni dă roade.  Am semnat un contract de 2,7 milioane de lei prin care recuperăm cheltuieli pentru drumuri deja asfaltate din bugetul local


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat, marți, semnarea unui contract în valoare de 2.756.459,61 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 2.483.755,40 lei, pentru recuperarea cheltuielilor aferente lucrărilor de asfaltare deja efectuate.

Loghin a spus că a semnat marți un contract de finanțare prin care Primăria Municipiului Rădăuți beneficiază de recuperarea cheltuielilor eligibile pentru drumuri deja asfaltate din bugetul local, din cadrul proiectului în valoare de 2.756.459,61 lei.

„Proiectul a fost depus la GAL Urban Rădăuți, în timpul mandatului meu de primar, mai exact, în primul trimestru al anului 2021. Astfel, munca pe care am depus-o, alături de echipa de la GAL Urban Rădăuți și departamentul de specialitate din Primărie, pentru modernizarea infrastructurii rutiere din municipiul nostru din bani europeni, dă roade”, a precizat Loghin.

Potrivit primarului, sumele de bani ce vor fi recuperate prin semnarea acestui contract de finanțare, alături de contractul de finanțare semnat în luna iulie 2022, în valoare de 419.156 lei, plus cele două milioane de euro obținute prin Programul „Anghel Saligny”, vor fi folosite pentru modernizarea unui nou lot de străzi din municipiul Rădăuți.


Intră acum și în grupul de