TOP 5 produse care nu trebuie sa lipseasca la petrecerea aniversara de 20 de ani


Intră acum și în grupul de

Se apropie ziua in care implinesti 20 de ani? Atunci ai nevoie de o petrecere frumoasa, de neuitat, prin care sa marchezi acest eveniment atat de frumos. Aceasta varsta este una cu totul speciala, asa ca petrecerea aniversara trebuie sa fie in acelasi ton.

Afla din randurile de mai jos care sunt produsele care trebuie sa faca parte din petrecerea ta, astfel incat totul sa fie ca la carte. Ai grija sa oferi atentie tuturor detaliilor, fiindca doar in felul acesta te poti bucura de o petrecere de vis.

Iata ce nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea ta de 20 ani:

  • Decor tematic

Daca vrei o petrecere de vis, atunci trebuie sa alegi o tema pentru acesta.De exemplu, poti alege o tematica de jungla sau una Black and White. Pentru a putea face ca sala evenimentului sa fie in ton cu tema aleasa, ai nevoie de cele mai frumoase decortiuni, care sa se potriveasca excelent ideii tale.

Ia legatura cu o firma ce se ocupa cu decortiunile de petreceri sau mergi pe cont propriu in cautarea celor mai frumoase ornamente, care sa ofere un plus de stralcuire resturantului.

  • Cabina foto

Este normal sa iti doresti sa faci cele mai frumoase poze, pe care sa-ti fie drag sa le revezi peste ani. De aceea, uita de fotografiile realizate cu telefon si indreapta-ti atentia catre cele realizata cu ajutorul unei cabine foto.

Ia legatura cu o firma specializata in acest sens, astfel incat pozele de la petrecere sa fie de calitate superioara.

  • Boxe de calitate

Cu siguranta iti doresti ca muzica sa se auda foarte bine la petrecerea ta,astfel incat atmosfera sa fie de neegalat. Sigur stii faptul ca muzica face toate petrecerea, asa ca ai nevoie de un set de boxe de cea mai buna calitate. Daca nu detii un astfel de produs, achizitioneaza rapid boxe de la brandul JBL de pe Altex.ro, care sunt premium si nu te pot dezamagi. Cu ajutorul acestora poti crea cea mai frumoasa petrecere la care au mers vreodata toti amicii tai.

  • Sampanie

Implinirea vrstei de 20 de ani este o ocazie cu adevarat speciala, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca sampania din cadrul petrecerii. Cumpara cateva sticle de calitate pe care sa le servesti la inceputul serii, alaturi de toti invitatii.

Alege sa bei sampania alaturi de prieteni din pahare elegante, cu picior, durabile si rezistente. Este ideal sa pui accent pe vesela de calitate superioara, astfel incat aceasta sa nu se sparga cu rapiditate.

  • Tort de calitate

In privinta tortului este bine sa vorbesti cu cea mai buna cofetarie din oras, astfel incat sa te asiguri ca aroma acestuia este delicioasa. Ai nevoie de un tort cu mai multe etaje, astfel incat acesta sa ajunga tuturor invitatilor.

Poti alege un tort cu aroma de ciocolata si de cirese, astfel incat acesta sa aiba un gust dulce, dar usor acrisor.

In cele din urma, ia aminte la toate produsele prezentate mai sus, deoarece cu ajutorul acestora te poti bucura de cea mai frumoasa petrecere. (L.T.)

Sursa foto: Pexels.com


Intră acum și în grupul de