Locuitorii din Câmpulung Moldovenesc sunt verificați la contractele de salubritate. Cei care nu prezintă contract, puși să plătească taxa de salubritate retroactiv


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc a anunțat că în ultima săptămână a lunii septembrie va face un recensământ al contractelor de salubritate deținute de proprietarii de case din municipiu.

Potrivit anunțului, în perioada 26.09.2022  – 30.09.2022, orele  08.00 – 16.00, Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc – Poliția locală și reprezentanții firmei de salubrizare Fritehnic SRL Câmpulung Moldovenesc, vor efectua un control la toți proprietarii de case, pentru a stabili  cu exactitate numărul de persoane din fiecare locuință și a contractelor de salubritate.

Controlul se va efectua în ziua în care mașina colectează deșeuri menajere pe fiecare stradă, conform programărilor.

„Persoanele care nu sunt la domiciliu sunt rugate să lase o copie a contractului de salubritate în cutia poștală sau în poarta de acces”, se arată în anunț.

„Persoanele care nu prezintă documentul mai sus amintit și nu fac dovada că au acest contract, vor achita obligatoriu taxa de salubritate retroactiv din data de 01.01.2022 la caseria Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc”, se precizează în anunțul autorității locale.


Intră acum și în grupul de