O femeie din Fălticeni și-a invitat iubitul la băut deși acesta are ordin de interdicție și apoi l-a reclamat la poliție pentru că face scandal


Intră acum și în grupul de

O femeie din Fălticeni a reclamat, sâmbătă după amiaza, concubinul că face scandal, polițiștii constatând că bărbatul avea ordin judecătoresc de interdicție pentru 6 luni perioadă în care nu avea voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de iubita lui.

Polițiștii au constatat că cei doi concubini locuiau împreună în Fălticeni, dar că în urma unui incident de la mijlocul lunii iunie, femeia a cerut ordin de protecție provizoriu care a fost emis de polițiști, ulterior confirmat și de instanță și în care este menționat faptul că numitul bărbatul este obligat să păstreze o distanță de 100 m față de concubina sa și față de locuința acesteia.

Verificările au mai arătat că sâmbătă cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice împreună în locuința persoanei vătămate, la invitația femeii.

Cu ocazia deplasării patrulei de siguranță publică la fața locului bărbatul a fost găsit în locuința femeii și s-a constatat faptul că acesta are emis ordin de protecție pentru o perioada de 6 luni, iar una dintre obligații este să nu se apropie la mai puțin de 100 metri față de femeie.

În acest caz s-a completat formularul de evaluare a riscului, dar nu s-a putut stabili existența riscului întrucât femeia a refuzat cooperarea cu lucrătorii de poliție.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia din măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.


Intră acum și în grupul de