Primarul Ion Lungu: Voi propune acordarea titlului de cetățean de onoare post mortem arhitectului Bogdan Adomniței. Și-a pus amprenta pe proiecte importante pentru orașul nostru


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat luni că va propune Consiliului Local Suceava acordarea titlului de cetățean de onoare post mortem arhitectului Bogdan Adomniței.

Ion Lungu a arătat că este o zi tristă pentru orașul municipiul Suceava după ce tânărul arhitect Bogdan Adomniței a încetat din viață într-un tragic accident.

„Era un arhitect din noua generație, un bun specialist și un mare OM.
Și-a pus amprenta pe proiecte importante din orașul nostru, și mă opresc la a da două exemple: în primul rând pe reabilitarea clădirii primăriei pe fonduri europene și pe realizarea Sălii Unirii de la Consiliul Județean Suceava.
Lucra la proiecte importante pentru municipalitate: realizarea parcării supraterane de lângă primărie, la proiectul de modernizare a Sălii de ședințe la Primăria Suceava.Și-a iubit mult orașul”, a arătat Ion Lungu.

Primarul a menționat că pentru proiectul de modernizare a primăriei care este un proiect reușit, va propune Consiliului local, acordarea titlului de Cetățean de Onoare Post-mortem al orașului nostru.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în lumea drepților.Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis Ion Lungu


Intră acum și în grupul de