Doi tineri din Vicov nu au voie sa paraseasca localitatea de domiciliu


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a interzis unor hoţi să părăsească localitatea de domiciliu. Potrivit IPJ Suceava, Poliţia a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au sustras din garajul unei locuinţe situată în oraşul Vicovu de Sus mai multe bunuri electro-mecanice. În urma cercetărilor s-a constatat că persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces la o anexă a locuinţei, folosită ca centrală termică, au intrat în interior şi de aici au pătruns în garaj, de unde au sustras un generator electric, o motocositoare şi un motofierăstrău, valoare totală a bunurilor fiind de 950 euro.

Poliţiştii au reuşit să identifice suspecţii de comiterea faptei, respectiv P. Ion, de 18 ani şi M. Nicolai, de 20 ani, ambii din comuna Vicovu de Jos.

Totodată, s-a stabilit faptul că despre furt ştia şi Ţ. Mihai, de 23 ani, din comuna Vicovu de Jos, care i-a însoţit la comiterea furtului şi care urma să caute eventuali cumpărători ai bunurilor furate. Suspecţii au predat poliţiei un generator electric şi o motocositoare, care au fost recunoscute de partea vătămată. Despre motofierăstrău au declarat că l-au comercializat unei persoane necunoscute.

Cei trei suspecţi sunt urmăriţi penal pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, iar P. Ion şi M. Nicolai au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 ore. Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, dispunându-se măsura obligării de a nu părăsi localitate pe o perioadă de 30 zile.


Intră acum și în grupul de