Noul drum spre Aeroport va face legătura între strada Plevnei din Burdujeni și Centrul Economic Bucovina. Flutur: Este extrem de important că acest drum va face legătura și cu Autostrada A 7


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava adoptat, joi, o hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți drumului de legătură DJ 208 T (Burdujeni) și DJ 290 A (Aeroport), județul Suceava, dar și aprobarea amplasamentului și declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al drumului pe  raza localităților Suceava și Salcea.

Investiția este estimată la 31 de milioane de lei, iar valoarea despăgubirilor pentru expropriere se ridică la 1,38 de milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că noul drum necesar pentru accesibilizarea Aeroportului Suceava va porni de pe strada Plevnei din cartierul Burdujeni și se va finaliza cu un sens giratoriu în zona Centrului Economic Bucovina de lângă Aeroport.

El a spus că pe lângă acest drum se vor realiza și aducțiuni de apă și canalizare pentru că se intenționează ca Aeroportul Suceava să fie racordat la utilități din municipiul Suceava.

Flutur a mai spus că este extrem de important că acest drum va face legătura și cu Autostrada A 7.


Intră acum și în grupul de