Un botosanean si-a captusit masina cu tigari


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Siret au depistat vineri, în autoturismul unui botoşănean, ţigări de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse în bagaje, în canistre de plastic, în filtrul de aer, în semiaripi, în turelă şi în capota portbagajului maşinii. Potrivit IJPF Suceava, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară conducând un autoturism marca „Opel Astra”, B. Ioan, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei, bagajelor şi mijlocului de transport, şi au descoperit ascunse în bagaje, în canistre de plastic, în filtrul de aer, în semiaripi, în turelă şi în capota portbagajului maşinii, un număr de 370 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 1.480 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată autoturismul marca „Opel Astra” a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de