Hotii au furat cablul telefonic de pe tronsonul Adancata- Fetesti


Intră acum și în grupul de

Peste 200 de metri de cablu telefonic de pe tronsonul Adâncata- Feteşti au fost furaţi. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 10.00, agenţii Postului de Poliţie Adâncata au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către C. Stelian, din municipiul Suceava, despre faptul că în perioada 15 – 17.11.2010, persoane necunoscute au sustras circa 210 metri cablu telefonic aparţinând unei firme de telefonie de pe tronsonul Adâncata – Feteşti.

Astfel, autorii au sustras de pe stâlpii amplasaţi în vecinătatea DC 60, care fac legătura între satele Adâncata şi Feteşti circa 210 metri cablu telefonic. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.000 lei, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de autori necunoscuţi.

Acesta este al treilea caz de furt de cablu telefonic înregistrat în ultimile două luni.
Astfel, la începutul lunii octombrie în zona numită „Podu Bălcoaiei”, reţeaua de telefonie ce face legătura între Valea Moldovei şi Capu Câmpului, reţea paralelă cu DJ 177C, a rămas fără cablu pe 4 stâlpi, în lungime de circa 160 metri. Poliţiştii au constatat că acesta prezenta la capete urme de secţionare pe diagonală. Valoarea prejudiciului este de circa 7500 lei.

Şi la începutul acestei luni, locuitorii comunei sucevene Fântânele au rămas fără ton la telefoanele fixe, după ce hoţii au furat cablul de pe mai mulţi stâlpi.
Lucrătorii Postului de Poliţie Fântânele au fost sesizaţi despre sustragerea a cca. 250 metri cablu telefonic din cupru amplasat pe stâlpii din lemn postaţi pe partea dreaptă a şoselei DJ 290 Vereşti – Fântânele.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 15.000 lei, iar pe raza comunei Fântânele a fost întreruptă furnizarea serviciilor de telefonie fixă ROMTELECOM.

La faţa locului, după încheierea cercetărilor o echipă Romtelecom a acţionat pentru repunerea în funcţiune a reţelei de telefonie.


Intră acum și în grupul de