Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță că toate familiile nevoiașe din oraș vor beneficia de ajutor de încălzire


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că marți s-a desfășurat o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiul Suceava, iar pe lângă problemele zilnice cu care se confruntă sucevenii în ședință s-a discutat și despre ajutorul acordat pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie în sezonul rece.

Potrivit acestuia, foarte important este că  persoanele racordate la sistemul centralizat, respectiv 15.278 de apartamente nu vor simți majorările care apasă pe toți, iar prețul va fi tot de 240 lei pe gigacalorie.

Mai mult, familiile nevoiașe, indiferent de sistemul de încălzire, respectiv 37.840 de apartamente vor beneficia de ajutor dacă se încadrează în plafon.

Toate informațiile necesare, împreună cu formularul de cerere și declarația pe propria răspundere se regăsesc pe site-ul primăriei: https://bit.ly/3fTUn7c

Pentru a beneficia de acest ajutor începând cu luna noiembrie, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2022, a menționat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de