PSD Suceava continuă să-l acuze pe Gheorghe Flutur pentru că a fost prezent la finalizarea reabilitării DN 17. Secretarul executiv al organizației județene, subprefectul Cristian Șologon spune că acesta nu a așteptat recepția finală


Intră acum și în grupul de

Secretarul executiv al organizației județene PSD Suceava, subprefectul Cristian Șologon, a reluat, marți, tema lansată de luni de social-democrații suceveni privind participarea lui Gheorghe Flutur la finalizarea lucrărilor de reabilitare a DN 17 la Poiana Stampei.

„Vreau să „mulțumesc” pe această cale, colegului meu de alianță politică, dl. Gheorghe Flutur – președinte al Consiliului județean Suceava pentru modul deosebit în care „ne ajută” în comunicarea publică.  Deși era treaba Ministerului Transporturilor, prin CNAIR, a ținut morțiș să anunțe dumnealui finalizarea lucrărilor de asfaltare pe DN17, unde pe lângă faptul că nu are nici o atribuție nu a avut nici un merit că acesta s-a făcut, ba din contra”, a arătat subprefectul Cristian Șologon.

El a subliniat că în calitate de om care mai face și administrație și nu doar politică, știe că finalizarea oricărui proiect are loc după ce beneficiarul semnează recepția finală a lucrărilor în urma unor verificări riguroase făcute de dirigintele de șantier și nu atunci când se pune ultima lopată de asfalt.

Șologon spune că altfel există riscul să se întâmple ce s-a mai întâmplat în țară, dar și în județul nostru, respectiv ca cei care fac aceste verificări să considere anunțul de terminare a lucrărilor o presiune politică, iar după recepție să nu se impună cumva restricții de viteză și/sau tonaj sau chiar reparații.

Subprefectul a mai arătat că nu a contestat nici o clipă munca lui Gheorghe Flutur pentru modernizarea Vămii Siret sau pentru deschiderea Punctului de trecere de la Vicov, dar că ar dori foarte mult să îi întoarcă ajutorul pe care acesta îl acordă PSD în privința comunicării cât mai curând, pe proiectele care lâncezesc la Consiliul județean făcând referire la inaugurarea axialului Suceava – Iași, fie a Terminalului doi de la Aeroport sau măcar la asfaltarea drumului județean 209D (Mălini – Stânișoara – Crucea Talienilor) pentru care are asigurată finanțarea de la guvernul PSD, prin PNDL2 încă din 2017, dar că, din păcate nu crede că va avea ocazia în mandatul acesta.

„În altă ordine de idei suntem curioși care va fi următoarea mic-unealtă secretă cu care se va fotografia dl. Flutur ca să-l ajute în comunicarea publică. Sincer, nu avem idee, dar după fotografia cu sacul în spate de la inundații, după cea cu lopata de pe Centura Sucevei și după asta cu ruleta de pe DN 17, dacă continuă în felul ăsta eu tind să cred că urmează una cu o teslă. Momentul? Cel mai probabil la alegeri”, a mai transmis Cristian Șologon.


Intră acum și în grupul de