Nici in pragul iernii, santierele din Suceava nu se termina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă iarna bate la uşă, constructorii care au câştigat licitaţiile de încredinţare a lucrărilor în cadrul proiectelor ISPA şi cele privind reabilitarea reţelei de canalizare şi agent termic, nu prea se omoară cu munca.

În cadrul ultimului comandament de urgenţă organizat de Primăria Suceava, conducerea administraţiei publice municipale s-a arătat total nemulţumită de veşnicele amânări şi întârzieri ale lucrărilor.

Când au trebuit să răspundă concret la întrebările adresate, reprezentanţii societăţilor au dat mai mult din umeri şi au încercat din nou să prelungească data finalizării şantierelor.

“Constructorii nu au făcut altceva decât să-şi ia un nou angajament, dar sper că de data asta să fie mult mai serioşi pentru că vremea s-ar părea că ne mai lasă doar câteva zile bune de lucru, iar lucrările trebuie finalizate cât mai mult posibil până vine ninsoarea”, a declarat, pe parcursul zilei de marţi, viceprimarul municipiului Viorel Seredenciuc.

În urma comandamentului de marţi dimineaţă, a venit totuşi şi o veste bună. Mult chinuita stradă Alexandru cel Bun, care în momentul de faţă arată ca după război, va fi finalizată anul acesta.

“Pe şantier s-a făcut o inspecţie cu cablu cu cameră video şi s-a stabilit că mai mult de jumătate din conducta de canalizare ce era propusă pentru a fi schimbată se află în stare bună de funcţionare astfel că lucrările se vor efectua doar pe o lungime de circa 43 de metri şi sunt şanse să se finalizeze în acest an”, a mai adăugat Viorel Seredenciuc.


Intră acum și în grupul de