L-a batut pana l-a omorat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Panaci şi-a pierdut viaţa, după ce a fost bătut cu bestialitate chiar de partenerul de pahar.

Victima a fost găsită decedată luni dimineaţă în jurul orei 8:00, chiar în locuinţa proprie, de un vecin care venise să-i ceară ajutorul. Îngrozit de ceea ce a văzut, acesta a sunat de urgenţă la poliţie.

La faţa locului, s-a prezentat o echipă, condusă de un procuror criminalist, bărbatul fiind găsit trântit pe jos, plin de sânge şi cu multiple răni provocate de loviturile primite.

Imediat, au început cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit şi cine e autorul crimei.

Din câte se pare, în ultima zi din viaţă, victima a consumat mai multe pahare împreună cu un alt bărbat de 43 de ani din comuna Roma, judeţul Botoşani, care lucra cu ziua prin sat. Nu a durat mult până când, pe fondul aburilor de alcool, discuţia a devenit în contradictoriu, ajungându-se la bătaie în toată regula.

“Ca urmare a unui conflict spontan desfăşurat în locuinţa victimei, aceasta a fost lovită cu pumnii şi picioarele de S. Maricel de 43 ani din comuna Roma, judeţul Botoşani, fiindu-i provocate leziuni care au condus la deces. Necropsia a concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat unei hemoragii interne prin ruptură de mezenter, ca urmare a unui politraumatism produs prin lovire cu mijloace contondente”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Pantiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Criminalul a fost reţinut la scurt timp după comiterea faptei, iar marţi a fost prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Intră acum și în grupul de