Daniel Drăgoi revine în funcția de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava după ce a câștigat concursul organizat de Administrația Bazinală de Apă Siret


Intră acum și în grupul de

Daniel Drăgoi revine în funcția de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava după ce marți a câștigat concursul organizat de Administrația Bazinală de Apă Siret.

Drăgoi a fost singurul care a trecut mai departe după proba scrisă a concursului, iar marți, la proba de interviu, a obținut 77 de puncte, fiind declarat admis.

Daniel Drăgoi a fost demis în aprilie 2020 din funcția de director al SGA Suceava după ce s-a rugat în fața instituției pentru a salva Suceava de pandemia de Covid 19.

El a explicat atunci că s-a rugat pentru că a văzut disperarea de pe chipul oamenilor și că s-a gândit să le dea speranță că vor fi depășite aceste momente dificile.

La vremea respectivă Administrația Națională „Apele Române” a adus clarificări, în vederea elucidării acestei situații și a arătat că directorul SGA Suceava, Daniel Drăgoi, exercita cu caracter temporar funcția de conducere.

„Încetarea interimatului s-a realizat în condițiile legii ca urmare a unor deficiențe de management, dar și a gestionării defectuoase a crizei provocate de răspândirea noului Coronavirus (Covid – 19)”, explica AN „Apele Române”.


Intră acum și în grupul de