Lucian Harșovschi anunță modificare substanțială a traseelor de autobuz în Suceava și că de la 1 noiembrie intră în vigoare sistemul de e-ticketing


Intră acum și în grupul de

De la 1 noiembrie se va începe introducerea sistemului de e-ticketing pentru transportul public local, iar de la începutul anului viitor se modifică substanțial traseele autobuzelor, a anunțat, joi, în Consiliul Local, viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Ne pregătim ca începând cu 1 noiembrie să punem în funcțiune sistemul de e-ticketing pentru o perioadă de probă și se va merge în paralel cu sistemul actual”, a spus Harșovschi.

El a menționat că a venit două din cele 15 autobuze electrice de la firma poloneză Solaris care intra pe trasee, iar pe măsură ce vin și celelalte vor fi înmatriculate și introduse pe trasee.

Viceprimarul a menționat că se va merge în continuare cu autobuze cu motoare termice pe traseele 2 și 5 și cu sistemul clasic cu taxatori.

Totodată, în paralel se va merge cu taxatori și pe celelalte autobuze pe perioada de probă a sistemului e-ticketing până la 1 ianuarie.

După ce se va încheia perioada de probă se vor face modificări substanțiale ale traseelor din municipiu, a mai declarat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de