Acasă Actualitate Flutur: Sperăm la reluarea lucrărilor la drumul de pe axa Suceava-Iași. Ofertele...

Flutur: Sperăm la reluarea lucrărilor la drumul de pe axa Suceava-Iași. Ofertele vor fi deschise în 10 noiembrie


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, în ședința Consiliului Județean că ofertele pentru reluarea lucrărilor la drumul de pe axa Suceava-Iași vor fi deschise în 10 noiembrie.

El a prezentat execuția bugetară, arătând că la venituri este o execuție de 101,59 la sută care rezultă din încasarea de venituri în plus a unor redevențe miniere de circa 230.000 de lei.



Flutur a menționat că în ceea ce privește cheltuielile, execuția este de 67, 23 la sută.

„Aici suntem afectați de lucrarea de pe axa Suceava-Dolhasca. Pe 10 noiembrie așteptăm deschiderea ofertelor pentru ca să putem, sperăm noi, relua execuția lucrărilor la acest proiect foarte important”, a spus Flutur.

El a menționat că se continuă lucrări la SJU Suceava și că se fac plăți pentru lucrări la drumuri și că speră ca la finalul anului să fie o execuție „cât de cât rezonabilă” în ceea ce privește capitolul cheltuieli.

Lucrările la proiectul de modernizare a drumurilor județene de pe axa Suceava-Iași au fost suspendate în prima parte a acestui an după ce firmele care executau lucrarea au renunțat la contract, iar în prezent acest litigiu se află pe rolul instanțelor de judecată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version