Acasă Actualitate CNSC obligă CJ Suceava să amâne termenul pentru depunerea ofertelor pentru finalizarea...

CNSC obligă CJ Suceava să amâne termenul pentru depunerea ofertelor pentru finalizarea drumului de pe axa Suceava-Iași după o sesizare a Autotehnorom


Intră acum și în grupul de

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a decis, în urma unei sesizări depuse de Autotehnorom, să admită, în parte contesația și a dispus Consiliului Județean Suceava să stabilească un nou termen pentru depunerea ofertelor în cadrul licitației pentru executarea lucrărilor care au rămas de efectuat în cadrul proiectului de modernizare a drumurilor de pe axa Suceava-Iași.

Potrivit deciziei din 26 octombrie a CNSC ca urmare a unei contestații depuse de firma Autotehnorom SRL, CJ Suceava este obligat, în 15 zile de la primirea deciziei,  la clarificarea/modificarea documentației de atribuire în privința lucrărilor care nu fac parte din obiectul contractului și în privința modalității de constituire a garanției de bună execuție.



Clarificările vor trebuie aduse la cunoștința agenților economici prin publicarea lor în SEAP.

Administratorul Autotehnorom, Vasile Râpan, a declarat pentru News Bucovina că ținând cont de decizia CNSC, Consiliul Județean Suceava va trebui să amâne termenul de depunere a ofertelor care era 10 noiembrie 2022.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, în ședința Consiliului Județean că speră ca în 10 noiembrie să fie deschise ofertele pentru stabilirea firmei care va continua lucrările de modernizare a drumurilor de pe Axa Suceava-Iași.

El a vorbit despre acest proiect când s-a discutat despre execuția bugeta care, în ceea ce privește cheltuielile, este de 67, 23 la sută.

„Aici suntem afectați de lucrarea de pe axa Suceava-Dolhasca. Pe 10 noiembrie așteptăm deschiderea ofertelor pentru ca să putem, sperăm noi, relua execuția lucrărilor la acest proiect foarte important”, a spus Gheorghe Flutur.

Reamintim că firma Autotehnorom, lider de asociere, pentru execuția proiectului, a denunțat la începutul anului, unilateral, contractul încheiat cu CJ Suceava, iar în prezent litigiul este pe rolul instanțelor de judecată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version