Pasagera ranita grav in urma unei tamponari in lant, la Vama


Intră acum și în grupul de

În apropierea unei treceri de pietoni din localitatea suceveană Vama a avut loc o tamponare în lanţ, soldată cu rănirea gravă a unei pasagere. Potrivit IPJ Suceava, pe DN 17, pe raza comunei Vama, A. Tasache, de 57 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă, la trecerea unui marcaj pietonal nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o autoutilitară condusă de B. Dumitru, de 51 ani, din oraşul Băicoi judeţul Prahova.

Acesta din urmă oprise pentru acordarea priorităţii către pietonii angajaţi în traversarea drumului, intrând în coliziune faţă – spate. Imediat, S. Ioan, de 24 ani, din comuna Frumosu, care conducea un autoturism pe aceeaşi direcţie de deplasare, a intrat în coliziune faţă-spate cu semiremorca.

Urmare a coliziunilor, pasagera L. Margareta, de 56 ani, din comuna Comăneşti, ce se afla pe scaunul dreapta al autoutilitarei a fost accidentată grav, fiind diagnosticată cu „fractură pilon tibiar drept, cu deplasare”, ce necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale.

Cei 3 conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior recoltându-li-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de