Depresia la romani pe fondul crizei, in atentia PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Potrivit rapoartelor privind sănătatea mintală a românilor, 40 la sută din populaţia ţării suferă de depresie, a arătat preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că situaţia este îngrijorătoare.

Conform declaraţiilor oferite de liderul social-democraţilor suceveni în cadrul conferinţei de presă de joi, din zece români, patru nu mai au încredere în viitor, nu mai au surse de finanţare ca să-şi acopere în totalitate facturile la întreţinere, ratele la bănci, bani pentru alimente, pentru educaţia copiilor şi sănătate şi au probleme în familie.

„Statul ar trebui să le explice românilor mai bine ce înseamnă criza financiară, să le ofere soluţii individuale pentru a suporta mai uşor trecerea prin criză şi un pachet de măsuri în plan economic şi social care să uşureze acest parcurs extrem de dificil”, a spus deputatul social-democrat.

El consideră că o ţară europeană cu astfel de probleme trebuie să găsească resursele de a-şi ajuta cetăţenii, pentru a-i determina să fie mai productivi la locul de muncă, să le ofere încredere în viitorul apropiat şi să le dea speranţa că eforturile făcute de fiecare vor fi de scurtă durată.


Intră acum și în grupul de