Guvernatorul regiunii Cernăuți după ce a ajuns la locul unde a lovit o rachetă rusească: Constatăm daune semnificative, aș spune critice


Intră acum și în grupul de

Guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, a transmis, luni, după ce a vizitat locul unde o rachetă rusească a lovit un obiectiv de infrastructură energetică critică că nu au fost victime din rândul populației, dar că sunt daune semnificative.

„Astăzi, la ora 08:40, un obiectiv de infrastructură energetică critică a fost avariat în urma unei lovituri cu rachete. A fost un incendiu. Toate serviciile relevante au ajuns imediat la fața locului. În prezent, focul a fost limitat. Opt persoane au suferit răni ușoare (tăieri), nu necesită asistență medicală”, a transmis guvernatorul regiunii Cernăuți într-un mesaj pe canalul său Telegram

El a arătat că toate serviciile au funcționat armonios și eficient și că experții evaluează prejudiciul, dar că urmările unui astfel de atac sunt foarte tangibile pentru întregul sistem energetic al Ucrainei.

„Sunt la fața locului chiar acum. Nu putem da încă mai multe informații pentru a nu regla focul. Din păcate, constatăm daune semnificative, aș spune critice. În același timp, nu există nicio amenințare pentru viața și sănătatea oamenilor. Nu există victime în rândul populației. Rog pe toți să nu ignore semnalele de avertizare aeriană!”, a transmis guvernatorul regiunii Cernăuți.


Intră acum și în grupul de