Un nou centru comercial Lidl va fi amenajat la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Suceava a anunțat marți publicul despre elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru construire centru comercial, gospodărie de apă și împrejmuire, amenajare parcare, amenajare acces, amplasare mijloace publicitare, sistematizare verticală, amplasare post de transformare, racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități, pe teren proprietate privată în suprafață totală de 10.749 mp.

Potrivit documentației depuse, clădirea comercială propusă va fi o construcție de tip hală, realizate din stâlpi şi grinzi de beton armat, cu închideri vitrate combinate cu închideri opace din zidărie de cărămidă cu goluri verticale/BCA și/ sau panouri metalice termoizolant. Fațadele laterale și posterioare ale clădirilor vor fi tratate la același nivel 11 calitativ cu cele principale și în armonie cu acestea. Învelitoarea construcției va fi de tip terasă sau șarpantă.

Pentru varianta de concept prezentată, construcția centrului comercial va avea o formă în plan rectangular, cu dimensiunile generale de 34,00 m, respectiv 75.00 m.

Totodată, se va realiza o parcare cu 138 de locuri

Documentaţia de urbanism cu principalele reglementări poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A – Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentaţii de urbanism – camera 38, de luni până vineri, intre orele 9:00-13:00, pe site-ul www.primariasv.ro la secţiunea „Anunţuri” și în holul central de la parterul instituției.

 Observațiile referitoare la documentația de urbanism se primesc în perioada 01.11.2022 – 07.12.2022 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail [email protected].


Intră acum și în grupul de