Subprefectul Cristian Șologon anunță că MS a emis aviz pentru heliportul inaugurat de Gheorghe Flutur pe Spitalul Județean: Ne-am sesizat din presă că de pe heliport nu se poate zbura în lipsa avizului ministerului


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava Cristian Șologon a anunțat, marți, că Ministerul Sănătății a emis avizul necesar pentru funcționarea heliportului de pe Spitalul Județean de Urgență Suceava care a fost inaugurat recent de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

„Am văzut că de câte ori este menționată de către colegii mei câte o problemă din județ, invariabil cei care se ocupă de comunicarea liberală au un talent deosebit în a găsi vinovați și scuze. O întrebare legitimă pusă de consilierii județeni PSD, legată de reabilitarea secției de neonatologie de la Spitalul Județean, a stârnit mânia maximă a șefului liberal, iar când colegul meu, subprefectul Florin Sinescu, a sesizat anumite disfuncționalități la Spitalului Județean a ieșit domnul vicepreședinte Niculai Barbă să ne explice că acolo e vina Ministerului Sănătății condus de ministrul PSD și nicidecum a administrației liberale din fruntea județului”, a arătat Șologon.

El a menționat că, în schimb, altfel stă treaba când e vorba de lucrurile bune care se întâmplă la spital. „Atunci când e vorba de investiții sau dotări cu aparatură, vezi doamne e meritul exclusiv și fără drept de apel al președintelui CJ. Atunci nu mai e coaliție și nu mai e minister condus de PSD, acolo e doar implicarea fără odihnă a unei singure persoane –  El lider maximo  – Ghe. Flutur”, a scris subprefectul. 

Cristian Șologon a precizat că l-a văzut pe Gheorghe Flutur recent la inaugurarea, în fața întregii prese sucevene, a heliportului de pe Spitalul Județean, heliport care „era chipurile gata”, dar de pe care nu se putea zbura deoarece lipsea un aviz de la Ministerul Sănătății. 

„Pentru binele județului, ne-am sesizat din presă, deoarece despre discuții în coaliție nu poate fi vorba și am întrebat la minister despre situația acelui aviz. Astfel astăzi, când dăm acest comunicat, avizul necesar de la minister este emis. Acum dacă va fi interpretat în mod constructiv și apelul făcut de colegul meu Sinescu legat de situația medicilor urgentiști, vom avea elicopter SMURD la Suceava și va avea și ce să zboare de pe heliportul cu pricina”, a concluzionat Șologon.


Intră acum și în grupul de