Spargere la o casa batranească nelocuita


Intră acum și în grupul de

Doi minori din Moara sunt cercetaţi de poliţişti după ce au dat o spargere la o casă bătrânească nelocuită, dar de unde nu au plecat cu mâna goală. Potrivit IPJ Suceava, lucrătorii Postului de Poliţie Moara au fost sesizaţi verbal de către C. Constantin, de 43 ani din localitate, despre faptul că în perioada 05-24.11.2010, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de închidere tip belciug cu lacăt de la uşa de acces, au pătruns în casa părintească nelocuită în prezent, situată pe raza localităţi.

Din interior au sustras, o combină muzicală, mai multe CD-uri audio, două perechi de pantofi sport, două lame de hârleţ şi un topor, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.000 lei.

Suspecţi de comiterea furtului sunt minorii P. D. şi B. I., ambii de 15 ani, localnici, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Un alt minor, a fost prins de poliţişti după ce a dat mai multe spargeri. La data de 10.11.2010 S. Paul, din municipiul Fălticeni, a sesizat faptul că autori necunoscuţi, în noaptea de 09/10.11.2010, au încercat să pătrundă într-un magazin din Fălticeni, situat pe str. Republicii. Din cercetările efectuate de poliţişti, suspect de comiterea faptei a fost identificat minorul L. A., de 16 ani, din municipiul Fălticeni, care a recunoscut fapta comisă.

Acelaşi minor a fost surprins în timp ce încerca să sustragă un radiocasetofon auto dintr-un autoturism proprietatea lui C. Ion din municipiul Fălticeni. La audierii, suspectul a recunoscut faptul că a pătruns în autoturismul menţionat cu intenţia de a sustrage bunuri.

În baza probatoriului administrat şi ţinând cont că minorul a comis mai multe fapte penale de acelaşi gen, fiind şi arestat preventiv în perioada 05.05.2010-06.09.2010, a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentat la Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de