Ion Lungu discută la Forumul cooperării româno-franceze despre gestionarea refugiaților ucraineni, Pactul verde european și PNRR


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, participă, vineri, în Poiana Brașov la Forumul cooperării descentralizate româno-franceze care ajuns la ediția a șasea.

El a declarat că a reprezentat la acest forum Asociația Municipiilor din România și că transmis participanților salutul și aprecierea AMR pentru acest eveniment.

La eveniment sunt prezenți ministrul Dezvoltării, Cseke Atilla, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe, Daniela Gîtman, deputatul Simona  Bucura Oprescu, președintele Comisiei de Administrație publică din Camera Deputaților, dar și ambasadorul Franței în România, Laurence Auer, alături de aleși locali din România, Franța și Republica Moldova.

Am prezentat punctul de vedere al municipiului Suceava la  temele care sunt pe ordinea de zi privind gestionarea refugiatilor ucraineni, Pactul verde european și Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Sunt convins că acest forum va răspunde multiplelor probleme care vor fi ridicate de participanții din cele trei țări”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de