„Carambol” cu trei raniti, pe strada Grigore Alexandru Ghica


Intră acum și în grupul de

Nerespectarea uneia dintre cele mai elementare reguli de circulaţie, şi anume păstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul din faţă a dus la crearea unui carambol pe o stradă din municipiul Suceava, soldat cu trei răniţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pe str. Gr. Alexandru Ghica din municipiul Suceava, G. Ştefan, în vârstă de 23 ani, din oraşul Tg. Neamţ, judeţul Neamţ, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE,CE” din anul 2005, în timp ce conducea autotractorul, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu autoturismul, condus regulamentar în aceiaşi direcţie de C. Cristian, de 38 ani din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 1998.

Acesta din urmă, la rândul său a fost proiectat în remorca tractată de autoutilitara condusă regulamentar în acelaşi sens de B. Constantin, de 32 ani, din comuna Adâncata, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „D,D1,CE”.

În urma coliziunilor a rezultat rănirea lui C. Cristian și a pasagerilor C. Mirela, de 42 ani şi S. Andrei, de 23 ani, toţi din municipiul Suceava.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge.


Intră acum și în grupul de