Sucevean impuscat mortal la Londra


Intră acum și în grupul de

Un sucevean, Gabriel Bogdan Pădureţ, (in vârstă de 29 ani) cunoscut sub numele de „Ciompi”, a fost împuşcat mortal, sâmbătă dimineaţa, în faţa casei sale din Londra.

Potrivit siteului Times-series.co.uk, poliţia a lansat deja o investigaţie în cazul acestui bărbat ce a fost împuşcat în Finchley.

Ciompi a fost găsit într-o maşină în Gardens Tillingbourne, în jurul orei 6 dimineaţa, şi a fost declarat mort la locul faptei.

Înainte ca rudele să fie anunţate, oficialităţile nu au anunţat, formal, identificarea victimei.

Detectiv Inspectorul-şef Tim Duffield, al echipei ce investighează cazul a arătat că doreşte să afle mai multe amănunte despre eveniment de la persoane care au fost aproape de Tillingbourne Gardens, în zona Hollyday Inn, în jurul orei în care s-a produs crima.

„Este posibil ca cineva să fi văzut sau auzit ceva suspect, dar nu este conştient de semnificaţia a ceea ce s-a întâmplat. Orice informaţii vor fi tratate în deplină confidenţialitate”, a spus Duffield citat de times-series.co.uk

Până în prezent nu au fost făcute arestări.

Cunoscuţi ai lui Ciompi susţin pe site-uri ale românilor din Anglia că acesta a fost împuşcat de trei ori în cap.

Ei arată că tânărul era în maşină, în faţa casei, venise de la muncă de dimineaţă şi că se mai afla cu o persoană cu care stătea de vorbă şi că un bărbat venit pe un scuter l-a împuşcat.


Intră acum și în grupul de