Construcția punctelor de trecere a frontierei Șepit-Izvoarele Sucevei și Rusca-Ulma sunt principalele obiective ale noului șef al administrației raionale Vijnița din regiunea Cernăuți, Serghei Cebotar


Intră acum și în grupul de

Guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, a anunțat, luni, instalarea în funcție a noului șef al administrației raionale Vijnița, Seghei Cebotar.

Zaparaniuk a anunțat pe canalul său Telegram că Serghei Cebotar, noul șef al administrației de stat raionale, a fost prezentat comunității din Vijnița după ce în data de 9 noiembrie 2022, președintele Ucrainei Volodymyr Zelenskyi a semnat Ordinul aferent numirii în funcție.

 „Noul șef al ADR se confruntă cu o serie de sarcini importante. Printre acestea se numără coordonarea construcției punctelor de control „Ruska” și „Shepit”, funcționarea cu succes a afacerii relocate din Vijnița”, a menționat Zaparaniuk.

Raionul Vijnița a fost format prin comasarea raioanelor Vijnița și Putila în cadrul reformei administrativ-teritoriale din Ucraina din 2020.


Intră acum și în grupul de