Traficul prin PTF Vicovu de Sus a fost într-o săptămână cam cât o zi pe sensul de intrare prin PTF Siret


Intră acum și în grupul de

De la deschiderea de săptămâna trecută, prin PTF Vicovu de Sus-Crasna au trecut aproape 3000 de persoane și 1200 de vehicule, ceea ce reprezintă aproximativ traficul dintr-o zi pe sensul de intrare din PTF Siret.

De exemplu, prin PTF Siret, joi, doar pe sensul de intrare în țară au fost 3.383 persoane din care 2.321 au fost cetățeni ucraineni și 1.284 mijloace de transport.

În schimb, circa 2.800 de cetățeni și 1.200 de vehicule au fost înregistrate pentru intrare și ieșire în prima săptămână de funcționare a punctului de trecere a frontierei Crasna-Vicovu de Sus, a anunțat guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuc, citând Serviciul de Frontieră de Stat al Ucrainei

El a reamintit că punctul de control „Krasnoilsk – Vicovu de Sus” și-a început activitatea pe 10 noiembrie și că funcționează non-stop.

Prin acest punct de control se desfășoară, în prezent, traficul autovehiculelor de marfă cu greutatea de până la 3,5 tone, transport de persoane și pietoni și este permis și tranzitul camioanelor fără marfă.


Intră acum și în grupul de