Bărbat arestat de Judecătoria Fălticeni pentru că a condus beat și fără permis


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Fălticeni a admis, vineri, cererea Parchetului Judecătoriei Fălticeni privind arestarea preventivă a unui bărbat care a fost prins conducând o mașină beat și fără permis.

Astfel, potrivit Parchetului Judecătoriei Fălticeni, vineri, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de o persoană de sex masculin,  care a fost reţinută pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de  “conducerea unui vehicul fără permis de conducere“ şi  „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Potrivit anchetei, miercuri, 16 noiembrie 2022, la ora 20:13, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, bărbatul a condus un autoturism pe drumurile publice din mediul rural, cu o alcoolemie de 2,59 gr/l în sânge (proba I, ora 20:55), respectiv 2,42 gr/l alcoolemie  în sânge (proba II, ora 21:55).

La data de 18.11.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.


Intră acum și în grupul de