Oportunități de internship și premii pentru studenții din domeniul IT, la Open Doors ASSIST 2022


Intră acum și în grupul de

 

Pe 23 noiembrie, ASSIST Software organizează cea de-a XIII-a ediție a evenimentului Open Doors ASSIST, în corpul D al Universității “Ștefan cel Mare” Suceava. Acest eveniment este dedicat  studenților din Suceava care își doresc o carieră în domeniul IT.

Prin intermediul evenimentului “Open Doors 2022”, ASSIST Software își deschide porțile și oferă studenților șansa de a se înscrie gratuit la unul dintre programele de internship disponibile în cadrul ASSIST Academy. Totodată, studenții vor avea oportunitatea de a lua parte la diverse activități interactive, prezentări și concursuri, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Orientare în carieră și stagii de practică pentru pasionații de tehnologie

După doi ani în care “Open Doors ASSIST s-a desfășurat în mediul online, ediția din acest an revine în format fizic. Universitatea “Ștefan cel Mare” va fi din nou gazda evenimentului, de această dată desfășurat în corpul D, pe holul principal de la etajul al doilea, precum și în Amfiteatrul Nicolae Boțan și la Book Cafe. Fiind locuri frecventate și îndrăgite de studenți, se așteaptă ca prezența să fie în număr mare. Cu toate acestea, studenții doritori să participe la eveniment sunt invitați să se înscrie pe pagina oficială – Open Doors ASSIST 2022.

Pe holul principal vor fi mai multe standuri, aferente departamentelor de Front-End, Back-End, Mobile, Gaming & Simulations, Research & Development, Design (UI/UX) și QA. În intervalul orar 09:00 – 14:00, studenții vor avea oportunitatea de a discuta cu reprezentanții acestor departamente, pentru a primi mai multe informații cu privire la activitate și sfaturi pentru o carieră de succes. De asemenea, de la ora 10:00, în Amfiteatrul Nicolae Boțan va avea loc prezentarea companiei ASSIST Software. Ulterior, în aceeași sală, de la ora 10:30, specialiștii în IT vor susține prezentări tehnice despre tehnologiile de ultimă generație și despre oportunitățile de carieră. Agenda integrală poate fi consultată pe pagina evenimentului: https://assist-software.net/opendoors.

Discuțiile individuale din cadrul ediției din acest an vor avea loc la Book Cafe. Studenții vor avea oportunitatea de a purta un dialog direct cu specialiști din ASSIST Software și de a primi răspuns la curiozitățile lor legate de anumite tehnologii, stagii de practică sau sfaturi de carieră. Indiferent de anul de studiu, viitorii absolvenți sunt așteptați cu informații relevante din punct de vedere profesional, dar și cu cafea și pizza gratuite.

Premii instant și tombolă aniversară

Fiecare stand va aduce surprize inedite pentru studenții prezenți la eveniment. În holul principal, participanții vor avea șansa de a testa tehnologii inovative, precum jocuri pentru mobil și realitate virtuală, prin intermediul ochelarilor VR. În plus, participarea la activitățile interactive le poate oferi studenților oportunitatea de a câștiga premii instant. Un alt beneficiu de care studenții pot beneficia este șansa de a obține unul dintre cele 20 de internship-uri plătite în cadrul ASSIST Academy.

Surpriza cea mare va veni la final de eveniment, în cadrul ceremoniei de încheiere. Studenții care s-au înscris pentru un program de internship în intervalul orar 09:00 – 13:30 sunt selectați automat pentru tragerea la sorți din cadrul tombolei aniversare. Premiul cel mare constă într-un set de Ochelari VR Oculus Quest 2. Astfel, câștigătorul marelui premiu va putea experimenta realitatea virtuală în orice moment!

Robotul Pepper, invitat special

Cei prezenți la evenimentul din 23 noiembrie vor avea ocazia de a-l cunoaște pe robotul Pepper, invitatul special al acestei ediții. Pepper este un robot umanoid, creat special pentru a interacționa cu oamenii și de a impresiona cu abilitățile sale unice. El poate să comunice, să danseze și chiar să ofere îmbrățișări. Pepper va fi prezent pe toată durata evenimentului Open Doors ASSIST 2022 și îi va asista pe studenții doritori să obțină un loc în cadrul unui program de internship.

ASSIST Software este o companie de software development din Suceava care a împlinit 30 de ani de activitate în luna septembrie a acestui an. Compania numără în prezent peste 300 de angajați, pe tehnologii variate.An de an, ASSIST Software oferă studenților oportunitatea de a-și începe cariera prin intermediul programelor de internship marca ASSIST Academy. Ulterior, cei mai buni dintre aceștia au șansa de a continua să evolueze profesional în cadrul companiei și să obțină un loc de muncă.


Intră acum și în grupul de