Cinci elevi ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, premiați la concursul interjudețean „Matematica, de drag” de la Bistrița


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava au fost premiați la concursul interjudețean „Matematica, de drag” organizat în week-end de la Bistrița.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița și Societatea de Ştiinţe Matematice din România (filiala Bistrița-Năsăud), a organizat, în perioada 18-20 noiembrie 2022, cea de-a XV-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică „MATEMATICA, DE DRAG” cu participarea elevilor din clasele V – XII, cuprins în Calendarul Concursurilor Interjudețene fără finanțare al Ministerului Educației.

La concurs au participat și cinci elevi de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”  Suceava care au luat și premii, respectiv, Matiaș Matei, clasa a VI-a, premiul III, profesor Raluca Alexa, Andrei Sfichi , clasa a VI-a, mențiune,  profesor Raluca Alexa, Iulia Popa, clasa a X-a, premiul III, profesor Dan Popescu, Șerban Orza, clasa a XII-a, premiul II, profesor Marius Marchitan și Maria Popa, clasa a XII-a, premiu l, profesor Marius Marchitan.

Premiile au fosț înmânate de președintele Societății de Științe Matematice din România, prof. univ. Radu Gologan, iar elevii și profesorii însoțitori de la CN „Ștefan cel Mare” au transmis felicitări organizatorilor.


Intră acum și în grupul de