Spulberat de acceleratul Suceava-Brasov


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost spulberat de un tren, duminică înainte de orele prânzului în apropiere de gara Suceava. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava accidentul feroviar s-a petrecut în jurul orei 11:30, iar după anunţarea acestuia prin serviciul 112 la faţa locului s-a deplasat modului SMURD, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă.

„Când echipajele noastre au ajuns la faţa locului nu s-a mai putut face nimic deoarece persoana respectivă era decedată. Este vorba despre un bărbat, în jur de 50 de ani, ce a fost surprins de acceleratul 1752 Suceava- Braşov . Nu se cunoaşte cauza decesului, dacă a fost suicid sau accident feroviar. Poliţia este la faţa locului şi va stabili, în urma cercetărilor, ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, lt. Ioana Alexandra Istrati.

Aceasta a mai declarat că în urma incidentului traficul feroviar nu a fost afectat, trenul accelerat continuându-şi traseul.


Intră acum și în grupul de