Un consilier județean PSD atenționează în plenul CJ asupra situației termoficării din Rădăuți. Gheorghe Flutur: Nu suntem indiferenți la această situație, dar principala responsabilitate e a Primăriei


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD Romeo-Gheorghe Galan i-a semnalat președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, situația dificilă privind termoficarea în municipiul Rădăuți unde a fost luată decizia greșită de reparare a cazanului principal al centralei termice înainte de venirea iernii.

Acesta a spus că doar 20 la sută din capacitatea centralei termice a orașului funcționează, dar că aceasta nu reușește nici să ofere apă caldă rădăuțenilor.

„Cazanul principal al termoficării este dezafectat acum pentru reparații. Decizie luată prost la sfârșitul lunii septembrie. Vă dați seama că doar cu cazanul de rezervă nici apa caldă nu reușește să o aducă la cele 4.800 de apartamente”, a spus consilierul județean.

Gheorghe Flutur a răspuns că nu este indiferent la această situație, dar că principala responsabilitate este a Primăriei.

„Sigur că nu suntem indiferenți la ceea ce se întâmplă în UAT-uri. În primul rând au ei responsabilitatea. Am fost alături de fiecare UAT în parte. Să ne uităm cu atenție. Am făcut tot ceea ce a depins de noi și facem și în continuare. O să stăm de vorbă și noi cu cei care sunt acolo să vedem ce se poate face”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de