Deputatul Gheorghe Șoldan: Autostrada A7 e tot mai aproape de Suceava. A fost desemnat un constructor pentru încă o secțiune a Autostrăzii Moldovei


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat, vineri, că Autostrada A 7 se apropie de Suceava, fiind desemnat încă un constructor care să execute lucrări pentru o secțiune a Autostrăzii Moldovei.

„Ne ținem de cuvânt! Autostrada A7 tot mai aproape de Suceava. Încă o secțiune din Autostrada Moldovei (A7) are constructor desemnat!”, a transmis Șoldan.

Potrivit acestuia, contractele pentru execuția celor trei loturi  ale Autostrăzii Focșani-Bacău au fost câștigate de un constructor român, iar după semnarea documentelor, firma are la dispoziție 30 de luni pentru finalizarea lucrărilor, ceea ce înseamnă că în 2025 ar trebui să se circule pe acest tronson de autostradă.

Asocierea Spedition UMB SRL  – SA &PE Construct SRL – Tehnostrade SRL a câștigat contractele pentru toate cele 3 loturi ale Autostrăzii FOCȘANI – BACĂU (95,9 km).

Este vorba de loturile Focșani – Domnești Târg -35,60 km cu valoare de 2,35 miliarde de lei (fără TVA), Domnești Târg – Răcăciuni-38,78 km, cu valoare de 2,48 miliarde de lei (fără TVA) și Răcăciuni – Bacău-21,52 km cu valoare de 1,67 miliarde de lei (fără TVA)

„Pe traseul întregii secțiuni de autostradă  Focșani-Bacău (95,9 km) vor fi construite 91 de poduri și pasaje”, a arătat deputatul.


Intră acum și în grupul de