Bărbatul înjunghiat într-o parcare din municipiul Suceava a fost stabilizat și este internat în secția de Neurochirurgie a SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe Suceava, dr. Dan Teodorovici, a anunțat, marți după amiaza, că bărbatul de 38 de ani care a fost înjunghiat la prânz în parcarea unui restaurant din municipiul Suceava a fost stabilizat și este internat în secția de Neurochirugie a spitalului.

Bărbatul a ajuns la UPU cu șoc hemoragic prezentând  plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior și brat stâng, iar în plus pacientul prezenta fractură la nivelul osului frontal și un hematom epicranian cu plagă la nivel parietal drept.

„A fost stabilizat și va rămâne pentru supraveghere în secția de neurochirurgie. Momentan nu necesită intervenție chirurgicală”, a spus dr. Teodorovici.  

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 23 ani din Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai  2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat marți, la ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților.

Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară  pe agresor, moment în  care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani.

Clientul a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.


Intră acum și în grupul de