Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că se finalizează lucrările pe Calea Obcinilor fiind reabilitate și 140 de locuri de parcare


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care locuiesc pe Calea Obcinilor beneficiază acum de 140 locuri de parcare nou reabilitate, a anunțat, marți, viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a spus că a fost o lucrare mai amplă din programul de Modernizare a Sucevei  de la scara blocului, întrucât au fost refăcute aleile cu pavaj, accesele la scările de bloc și s-a extins numărul locurilor de parcare acolo unde a fost posibil.

Tot în această zonă, la bl. T4, a fost refăcută esplanada și a fost redată sucevenilor prin amplasarea de bănci și plante ornamentale, devenind o zonă de odihnă.

„Mai mult, am mutat și trecerea de pietoni de la intersecția cu Bd. Coposul, astfel încât, traficul să nu mai fie afectat, tot acolo am mutat stația de autobuz în fața bl. T43, unde am putut construi și o alveolă pentru oprirea mijloacele de transport în comun”, a precizat viceprimarul.

Prin proiect a fost asfaltată o suprafață de 3616 mp, au fost montate pavele pe 1369 mp, s-au realizat 152 de metri de trepte și au fost montate borduri mari pe 442 de metri și borduri mici pe o lungime totală de 806 metri.


Intră acum și în grupul de