Bărbatul care a fost aruncat de la etajul doi de suflul exploziei va fi transferat la un spital din Iași, iar soția lui rămâne internată în SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul al doilea al blocului din Burdujeni va fi transferat la un spital din Iași.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că bărbatul care a suferit arsuri pe suprafața corporală mare va fi transferat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Acesta a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul al doilea și a ajuns în UPU Suceava politraumatizat  și cu arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe aproximativ 80% din suprafața corporală.

Soția lui, cu arsuri pe suprafață mai mică , nu are arsuri grave, dar având în vedere că este și policontuzionată va rămâne pentru supraveghere în Spitalul Județean Suceava  pe secția de chirurgie plastică pentru că în țară nu sunt locuri disponibile.

Dr. Dan Teodorovici a precizat că, ulterior, când se va elibera un loc în țară, va fi reevaluată și dacă starea pacientei impune, va fi transferată.

Pacienta peste care a căzut tavanul are contuzii și o fractură la nivelul bazinului care nu pune probleme și nu necesită internare, a menționat sursa citată.

Dr. Dan Teodorovici nu a putut oferi încă informații despre cel de-al patrulea rănit în urma exploziei.


Intră acum și în grupul de