Poliția Suceava: Explozia centralei termice pe gaz a afectat toate apartamentele de pe scara blocului unde s-a produs deflagrația din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Toate apartamentele de pe scara blocului din Burdujeni unde s-a produs, luni dimineața, o explozie au fost afectate de deflagrație.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor,  luni dimineața la orele 4:05, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată  prin 112, despre faptul că pe strada Rarău, nr. 4, bl. 139, scara E, a avut  loc o explozie.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, iar din primele verificări  s-a stabilit că la un apartament de la etajul doi al blocului a explodat centrala termică pe gaz, iar în urma deflagrației au fost afectate toate  apartamentele de pe casa scării.

La fața locului s-au deplasat și mai multe echipaje de ambulanță, SMURD și ISU, inițial fiind identificate un număr de patru victime omenești, din care două în stare gravă care au fost transportate la spital, iar alte zeci de persoane au fost evacuate, urmând a se stabili dacă există și alte potențiale victime.

 Cercetările în acest caz au fost preluate de către lucrătorii din cadrul Biroului Investigații Criminale Suceava.


Intră acum și în grupul de