Prefectura Suceava împreună cu Crucea Roșie și ISU Suceava au lansat o campanie umanitară în sprijinul persoanelor evacuate în urma exploziei din blocul din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Instituția Prefectului – județul Suceava, împreună cu Societatea Națională de Cruce Roșie – filiala Suceava și Inspectoratul Pentru Situații de Urgență ”Bucovina” al județului Suceava au anunțat că inițiază o campanie umanitară în sprijinul persoanelor care au fost evacuate din locuințele afectate de explozia produsă în imobilul situat în mun. Suceava, strada Rarău nr. 4.

Astfel, potrivit unei informări, persoanele fizice/juridice care doresc să contribuie cu sume de bani, o pot face prin depunerea în contul RO71RNCB0234020411980012, deschis de Crucea Roșie Filiala Suceava (contact: 0722342867, email: [email protected]  ) la Banca Comercială Română.

Persoanele fizice/juridice care doresc să contribuie cu donații în produse (elemente de mobilier, electrocasnice de uz zilnic, îmbrăcăminte, încălțăminte etc.) se vor adresa ISU Suceava, contact: 0758232029, email: [email protected]

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că va dona bani în cadrul acestei campanii umanitare pentru a veni în sprijinul familiilor afectate de explozie.


Intră acum și în grupul de