O familie ce are cvadrupleți, din satul Sfântul Ilie, vizitată de Moș Nicolae de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur: Am vrut sa aduc un zâmbet pe chipul acestor minunați copilași


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, au vizitat, marți, de Moș Nicolae, familia Balan, o familie ce are cvadrupleți, din satul Sfântul Ilie, comuna Șcheia. Aceștia au adus daruri, dulciuri și haine pentru copiii care, în luna martie a anului viitor vor împlini 2 ani.

Pe lângă cadouri s-a discutat și posibilitatea de a-i ajuta în găsirea unei locuințe mai mari, deoarece acum familia locuiește într-un apartament mic din Sfântul Ilie, cu doar două camere.

„Am vrut sa aduc un zâmbet pe chipul acestor minunați copilași, patru băieți frumoși, a căror mamă provine din Mănăstirea Humorului și cu tatăl din Siminicea. La mulți ani tuturor copilașilor din România și din întreaga lume cu ocazia Sfântului Nicolae”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de