Incendiul din Liteni cu doi răniți grav a izbucnit de la un scurtcircuit electric


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, marți dimineața, la o casă de locuit din orașul Liteni, iar proprietarii, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 54 de ani au suferit arsuri și urmează să fie transferați la un spital din Iași.

Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 04:17, iar pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca împreună cu lucrători ai SVSU Liteni au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la nivelul mansardei cu pericol de propagarea la întreaga locuință.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru un bărbat și o femeie, care prezentau arsuri pe suprafața corpului. Ulterior, ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Spre locul evenimentului deplasându-se și o ambulanță SAJ.

În incendiu au ars bunuri din interiorul mansardei și s-au degradat pereții portanți și tavanele din rigips, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit).

CITEȘTE ȘI : Un bărbat și o femeie din Liteni au suferit arsuri după ce le-a luat foc casa. Ei urmează să fie transferați la un spital din Iași


Intră acum și în grupul de