Trei raniti grav, intr-un accident in apropiere de Radauti


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au ajuns cu fracturi la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pe DN 17 A, în afara municipiului Rădăuţi, S. Vasile, de 30 ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune frontală, cu autoturismul care circula din sens opus, condus de I. Florin, de 43 ani, din oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea.
În urma rănilor grave, I. Florin a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism toracic, fractură deschisă şi luxaţie genunchi drept” pentru care necesita peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea A. Daniel, de 31 ani, a fost transportat de către ambulanţă la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul „fractură bazin, ruptură vezica urinară” pentru care necesita peste 60 de zile de îngrijiri medicale şi dar Ş. Ciprian, de 33 ani, ambii din oraşul Odobeşti, pasageri în autoturism, care a fost diagnosticat „fractură coloană lombară vertebrele L1 şi L2” pentru care necesită 50-60 de zile de îngrijiri medicale.

Cu răni mult mai uşoare s-a ales S. Ion, de 65 ani, din oraşul Siret, pasager în celălalt autoturism, care a fost diagnosticat cu „traumatism toracic şi abdominal” pentru care necesita 7-10 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de