Pietoni accidentati pe trecere


Intră acum și în grupul de

Tot mai mulţi suceveni sunt accidentaţi chiar pe trecerile de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava, K. Ioannis, de 42 ani, din Grecia – Atena, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Grecia, ajungând la o trecere pentru pietoni de pe strada Mărăşeşti, nu a acordat prioritate Stelei J., de 23 ani localnică, care se afla angajată regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal, lovind-o şi accidentând-o.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, pe strada Mihail Eminescu din municipiul Vatra Dornei, D. Nicolaie, de 62 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, ajungând la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor H. A., de 16 ani şi G. A., de 15 ani, ambii din localitate, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, lovindu-i şi accidentându-i.

Atât conducătorul auto cât şi cei doi pietoni au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care conducătorului auto i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de