Patru copii internați la Chirurgie Infantilă și doi aduți internați la BMF și Ortopedie în urma accidentului de la Ilișești


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, marți seara, că în urma accidentului de la Ilișești au ajuns în UPU Suceava opt pacienți policontuzionați, stabili hemodinamic și conștienți.

Potrivit acestuia, au rămas internați patru copii în secție de Chirurgie Infantilă, din care  unul în vârstă de 14 ani politraumatizat cu fracturi craniene, contuzie toraco- abdominală, iar un altul cu contuzii cerebrale hemoragice.

Al treilea copil internat are fracturi la nivelul masivului facial, iar al patrulea este doar policontuzionat, dar a fost internat pentru supraveghere.

Totodată, au rămas internați trei adulți între care  o pacientă cu fracturi la nivelul masivului facial a rămas internată pe sectia de BMF, iar un bărbat politraumatizat , care are cea mai importantă leziune o fractură de femur, a rămas internat pe sectia de Ortopedie.

A treia pacientă policontuzionată, care nu necesita internare, a rămas internată în SJU Suceava ca însoțitoare pentru copii.

Un grav accident rutier s-a produs marți după amiaza în zona „Lirei” de pe DN 17 în urma căruia opt persoane, patru adulți și patru copii, au fost transportați la spital. Cinci dintre victime au rămas încarcerate și a fost necesară extragerea lor de către echipajele de descarcerare ale ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de