Acasă Actualitate Trei ani va dura doar elaborarea documentației pentru realizarea Aqua park-ului din...

Trei ani va dura doar elaborarea documentației pentru realizarea Aqua park-ului din Suceava. Ion Lungu spune că proiectul se va întinde pe 3,5 hectare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că o firmă din Oradea va elabora cu suma de 2,8 milioane de lei fără TVA documentația tehnico -economică în vederea obținerii finanțării nerambursabile pentru proiectul unui Aqua Park care va fi amenajat în cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava.

Lungu a spus că la licitație au fost depuse patru oferte și că a fost declarată câștigătoare oferta cu numarul maxim de puncte, respectiv  100 puncte, a firmei SC „POLIART” SRL Oradea.



Potrivit primarului, Aqua Park-ul va fi amenajat pe o suprafață de 3,5 hectare.

Pe o suprafață de 10.000 de mp se va construi o clădire principală care va cuprinde un ansamblu de bazine, piscine acoperite, tobogane pe categorii de vârstă, grupuri sanitare, spații comerciale, birouri și spații administrative, vestiare și case de bilete, un ansamblu wellness & SPA și un punct de prim ajutor.

Pe  25.000 mp vor fi amenajate piscine exterioare din care una cu valuri și una cu jacuzzi, tobogane exterioare independente, plajă exterioară, baza de observare pentru post salvamar, o fântână arteziană, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice și locuri de parcare.

Pentru elaborarea documentației și asigurarea asistenței pentru depunerea proiectul pentru a fi finanțat cu fonduri europene termenul este de 36 de luni.

Primarul a menționat că intenția municipalității este să depună proiectul  pentru finanțare la  ADR Nord -Est pentru a obține fonduri din Programul Operațional  Regional 2021-2027.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version