Flutur vrea un registru cu reproșurile turiștilor care vin în județ: Trebuie bătut obrazul acolo unde lucrurile nu fac cinste  județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a cerut angajaților care se ocupă cu activitatea de turism să deschidă un registru al observațiilor și reproșurilor în urma vizitei turiștilor în județul Suceava.

„Le vreau și vreau să le facem publice și vreau să ne îndreptăm”, a spus Flutur.

El a arătat că nu se poate să se vorbească doar din cifre că județul Suceava e al treilea din țară, că e nemaipomenit, fără să existe și o parte despre neajunsuri,

„Noi știm, că avem prieteni. Ne-am dus într-o pensiune în care erau zece locuri la masă și ne-au băgat 30 de urători peste noi ca să ne aducă virusul, iar când am spus nu se poate ni s-a spus că așa trebuie că așa e obiceiul la noi. Trebuie să umblăm la finețuri de aici încolo. Comportamentul nostru, oferta noastră trebuie cizelată. Dacă nu recunoaștem asta și că avem a ne îmbunătăți avem o problemă. Cu riscul de a fi nepopulari”, a spus Flutur.

El a apreciat că poate fi aplicată în astfel de cazuri  metoda rușinării.

„Trebuie să fim sinceri cu noi în turism pentru că altfel noi ne întâlnim între noi și ne considerăm nemaipomeniți, ni se pare că e wow, dar avem reproșuri. Cum îndreptăm aceste reproșuri?  Am cerut ca acest feedback să-l centralizăm, să-l facem public, să facem întâlniri cu operatorii. Chiar dacă public nu le voi spune numele, dar trebuie bătut obrazul acolo unde lucrurile nu fac cinste  județului Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de