Bărbat arestat de Tribunalul Suceava pentru tentativă de omor. Acesta este acuzat că l-a înjunghiat pe concubinul fostei sale iubite


Intră acum și în grupul de

Tribunalul Suceava a dispus, joi după amiaza, arestarea preventivă a unui bărbat de 35 de ani pentru tentativă de omor.

Instanța suceveană a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Cosmin Pal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, pentru o durată de 30 de zile.

În acest caz polițiștii au intrat miercuri seara în alertă după ce o femeie a reclamat că un bărbat a fugit după ce a avut un conflict cu soțul său, iar o ambulanță l-a preluat pe bărbatul rănit, în vârstă de 57 de ani, fiind transportat la SJU Suceava pentru îngrijiri medicale.

Astfel, pe raza localităţii Pătrăuţi au fost direcţionate echipaje de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică şi Secţia Burdujeni, care au desfăşurat activităţi de verificare şi căutare, în vederea identificării autorului agresiunii.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate de patrula din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, în centrul  localităţii Pătrăuţi, respectiv DJ 208V, a fost observat un autoturism care funcţiona în regim taxi, ce circula din direcţia Pătrăuţi spre Suceava, în care s-a urcat în grabă o persoană.

După aproximativ 500 metri s-a procedat la oprirea vehiculului, ocazie cu care a fost legitimat conducătorul auto şi persoana ce se afla pe bancheta din spate, în calitate de pasager.

S-a constatat faptul că pasagerul corespunde cu semnalmentele autorului faptei de agresiune sesizate, stabilindu-se că este un bărbat de 35 de ani, din orașul  Deta, din  județul Timiș. Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, rămânând în custodia organelor de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică în vederea continuării cercetărilor, conducătorul autoturismului taxi fiind invitat de asemenea la sediul poliţiei pentru declarații în calitate de martor.

În urma verificărilor ulterioare s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani din Deta a avut o relație de concubinaj anterioară cu femeia care a reclamat agresiune cu care a și locuit o perioadă împreună pe raza județului Timiș, însă la începutul anului 2023, pe fondul unor neînțelegi, aceasta a revenit la domiciliul actualului concubin de 57 ani din Pătrăuți.

În cursul zilei de marți bărbatul de 35 de ani și femeie au avut o discuție telefonică, iar miercuri la ora 21.00 acesta a venit la locuința bărbatului de 57 de ani din Pătrăuți.

Între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul căruia s-au lovit reciproc, iar la un moment dat bărbatul de 35 de ani i-a aplicat celuilalt o lovitura în zona abdominală, inclusiv cu un cuțit provocându-i o plagă înjunghiată, victima fiind transportată la unitate medicală.


Intră acum și în grupul de