Acasă Actualitate Cursele de Memmingen, Manchester și Veneția pentru Suceava au fost rerutate pe...

Cursele de Memmingen, Manchester și Veneția pentru Suceava au fost rerutate pe aeroporturile din Iași, București și Cluj


Intră acum și în grupul de

Din cauza ceții dense de pe Aeroportul Suceava, cursele de Memmingen, Manchester și Veneția au fost rerutate.

De menționat este că echipajul aeronavei TAROM care opereaza zborul Bucureşti (Otopeni) – Suceava şi care luase iniţial decizia de a zbura direct spre Iași, a reuşit aterizarea pe Aeroportul Suceava.



Echipajul companiei Wizz Air care a efectuat zborul Memmingen (Munchen Vest) – Suceava a luat decizia de a ateriza la Iasi, după o încercare nereuşită de aterizare pe Aeroportul Suceava.

Echipajul companiei Ryanair care a efectuat zborul Manchester-Suceava a luat decizia de a ateriza la Bucureşti (Otopeni).

Totodată, echipajul Ryanairi care efectuează zborul Veneția-Suceava a luat decizia de a ateriza la Cluj, după ce a avut o încercare de a ateriza pe Aeroportul Suceava.

Zborul companiei aeriene Wizz Air de la Suceava către Londra (Luton) a fost anulat. Pasagerii vor fi reprogramati pentru alte zboruri din următoarele zile de la Suceava sau rerutati la zboruri de pe alte aeroporturi din țară. Deasemenea, compania aeriană oferă cazare pentru această seară pasagerilor care doresc.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version