Au murit intr-un incendiu provocat de o veioza improvizata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni, soţ şi soţie, au decedat intoxicaţi cu fum, după ce lenjeria patului s-a aprins de la o veioză improvizată.

Potrivit IPJ Suceava, din cauza becului incandescent al unei veioze improvizate, de la care s-a aprins lenjeria patului, la locuinţa soţilor B. Ilie şi Lucreţia, ambii de 87 ani, din comuna Stroieşti, a izbucnit un incendiu, în urma căruia cei doi au decedat, ca urmare a inhalării de monoxid de carbon.

Incendiul nu s-a propagat, fiind stins de către cei doi fii ai bătrânilor sosiţi la faţa locului şi de câţiva vecini, nefiind necesară intervenţia pompierilor.

Din cauza desfăşurării rapide a evenimentului şi stării confuze în care se afla, B. Dumitru, fiul victimelor, ajuns primul la faţa locului, nu a sesizat evenimentul prin SNUAU 112, evenimentul fiind sesizat de un vecin, care a contactat direct agenţii Postului de Poliţie Stroieşti în jurul orei 08.30.

Din cercetări a rezultat că cei doi bătrâni, locuiau într-o bucătărie anexă a locuinţei acestora, B. Lucreţia fiind paralizată de mai mult timp, era imobilizată la pat, iar soţul său, B. Ilie era bolnav şi se deplasa foarte greu, fapt pentru care cei doi bătrâni erau supravegheaţi prin rotaţie, săptămânal, de către fiii acestora.


Intră acum și în grupul de