Impuscat in picior de un politist (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Şcheia prins la volan, deşi nu avea permis, a fost împuşcat în picior de un poliţist pentru că a încercat să fugă şi nu a oprit atunci când a fost somat să facă acest lucru.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 01.18, un echipaj mixt poliţie – jandarm, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control pe DJ 178A, în localitatea Şcheia, un autoturism condus de F. Tiberiu, de 26 ani localnic, despre care agentul de poliţie ştia că nu are permis de conducere, în cursul anului 2010 fiindu-i întocmite mai multe dosare penale la regimul rutier.

Agentul de poliţie a solicitat conducătorului auto documentele sale şi ale autoturismului, moment în care acesta a început să alerge înspre un loc neiluminat, pentru a-şi pierde urma.

Poliţistul a pornit în urmărirea acestuia, iar după efectuarea somaţiilor legale, a efectuat un foc de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare. Întrucât cel în cauză a refuzat să se conformeze acestor somaţii, agentul de poliţie a tras un foc de armă în direcţia celui urmărit, la nivelul membrelor inferioare, provocându-i o rană la piciorul stâng.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţistul i-a întocmit un nou dosar penal lui F. Tiberiu pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

De asemenea, s-a dispus ridicarea autoturismului în vederea continuării cercetărilor, întrucât nu au fost prezentate actele de identitate ale vehiculului.


Intră acum și în grupul de